Bijbaan: store manager cone corner ice cream store

Written by admin on januari 30th, 2014
Powered by njobs network vacatures Netherlands arbeit Deutschland Lavoro Italia Emploi France trabajo Espana

Bij pilot store Cone Corner Sittard zijn we op zoek naar een enthousiaste Store Manager die de dagelijkse leiding wil nemen en als teamleider verantwoordelijk is voor het functioneren van Cone Corner Sittard. Net als onze Store Members verwen je onze gasten met de overheerlijke Cone Corner treat, ons super premium ice cream.Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het gehele team. Je draait net als de Store Members je shift: neemt de bestellingen aan, rekent af aan de kassa, maakt het product gereed en je maakt de klanten zichtbaar blij met alweer een sweet Cone Corner treat. Het is onder andere jouw taak om ervoor te zorgen dat: • de store er piekfijn uitziet; • klanten vriendelijk en snel bediend worden; • de Cone Corner producten volgens de voorgeschreven methode worden bereid;• de Store Members goed functioneren. Het is belangrijk dat de klanten de ultieme Cone Corner beleving ervaren. Als Store Manager heb jij hierin de leidende rol Detailhandel, Horeca Commercieel/Verkoop, Horeca/Detailhandel Sittard HAVO 12 – 12 Cone Corner Store Manager, Winkel Manager 6131EG Nederland Limburg Bijbaan


verlopen

 

Comments are closed.